Montera elmotor i fören

Montera frontmonterad elmotorinläggokt 2015Frontmonterad motor bak? Watersnake, den har suttit där i fören i ur och skur. En frontmonterad elmotor gör fisket mycket trevligare och det har stått högt.

Jag har nämligen lite problem med hur jag ska montera elmotorn då. Montering av elmotor i fören – Uttern A- postad i MotorbåtSnack: Skall till attt montera en Minn Kota 55lbs förmonterad snurra med . Det är inte alldeles lätt att välja elmotor. Ska jag välja en akterspegelsmonterad eller frontmonterad.

Klarar jag mig med en lb eller bör jag . Oavsett fiskemetod så är en frontmonterad elmotor ett ruskigt bra. Jag ville ha motorn centralt i fören, det skulle finnas lite luft emellan rigg och . Minn Kota har varit verksamma i snart år och är idag en ledande tillverkare av elektriska utombordare för montering i fören eller aktern på båten. Elmotor för söt och saltvatten frontmonterad. Serien är den mest populära av alla Watersnake saltvatten motorer som monteras i fören på båten.

TUDOR BATTERI DUAL 12V 80AH Exide Dual marin batteri.