Nexa utan nolla

Nu är problemet det att mina gamla dosdimmers som jag tolkat det ej använde nolla utan hade endast L, M Pil genom våg medan Nexas . Eltako dosdimmer utan nolla i trappkopplinginläggnov 2016Montera Nexa WMR-10- hur koppla? Hur skall jag koppla in nexabrytare där jag bara har 1-pol. Forumindex › Elektronik › AllmäntCachadLiknandenov. Jag har ett gäng nexabrytare för inbyggnad jag tänkte installera.

I Nexas sortiment är det enbart WMR-2och ECMR-2som kan. Dock behövs nolla vilket Nexa inte behöver. Dimrarna fungerar fint utan nolla om de lastas med glödlampa eller halogen-trafo.

Eftersom du inte har någon nolla så är det nog bara ECMR-2som kan användas, och då inte med LED. Jag har köpt en NEXA trådlös dimmer (WMR-252) som jag hade tänkt. Jag trodde det enbart skulle vara en brun fasledare och en blå nolla i. Jord brukar man aldrig koppla i en brytare utan där går bara fas och tändtråd.

Inbyggnadsmottagare universaldimmer Nexa WMR-25. Clas Ohlson Installeras med en befintlig infälld väggströmbry. Kan styras av samtliga självlärande sändare i System Nexa samt.