Samsung comhem problem

Jag har ett programkort och en modul från Comhem som fungerade fint i min gamla TV. Samsung UE55F80och Comhem digitaltv – postad i TV-apparater: Hej. Installerade den igår och till en början inga problem.

RE: Ta emot de nya gratis digitala kanaler från Comhem. Inbyggd digitalbox + comhem + samsung = Problem. Samsung TV med inbyggd Com Hem-box = problem.

Får du upp meddelandet Ingen åtkomst på din tv?

CachadFår du upp meddelandet Ingen åtkomst på din tv? Hej, Jag har precis köpt en Samsung UE40D7005LU som jag använder tillsammans med ComHem och en CI+ modul. Jag har problem med att programguiden i . Jag har en relativt ny samsung led tv (köpte i somras).

Skaffade nyligen comhem för att få digital tv hem. Var och köpte en ny tv förra lördagen och har haft lite små problem sen jag fick den. Tvn är en samsung ue46d65med en ca modul och com . Jo jag har sökt i forumet och läst flera trådar men jag tycker inte något stämmer in på mitt problem. I den ena teven som fungerar har jag en box från Comhem. Antennkabeln – En förutsättning för oss att leverera tv till dig – Com.

För de flesta av våra kunder fungerar digital-tv:n utan problem.


About Hugo