Tankmätare 090 ohm

Tankmätare för givare som anger Ohm vid tom tank och Ohm vid full tank. Autometer Tankmätare GM, dia 0-ohm. VDO givarna har 0-1ohm, om du har halv tank skall du ha ca ohm om du mäter på tankgivaren.

Jag håller på med min tankmätare i min Volvo 940-som tidigare haft 75L tank. Jag har installerat en fuelcell med 0-Ohm givare. Jag mätte dock upp ohm från tanken och den ska ligga mellan 0-Ohm.

I varje paket ingår monteringsdetaljer och givare.

För bilar som anger 2Ohm vid full tank och ohm vid tom tank. Info problem tankmätaren: Tankmätaren visar fullt, hela tiden. Enligt uppgift i annan tråd ska ohmvärde vara 0-på den ljusbruna kabeln . Mätaren ska så vit jag förstår passa GM bilar – och har – Ohm från 0-full.

Någon som har råkat ut för detta eller har någon lösning på . Hej Jag har för mig att det ska vara mellan 0-ohm . Ska köpa en extern tank mätare då jag inte har orginalinstrumentet kvar. Mellan 0-eller 240-3 det är mellan dessa Ohm som hova har . Både instrument och givare arbetar mellan 0-1ohm.

Höjd: 260mm (några cm till mätt över sumpen i botten). Ohm rörgivare för tankmätare, Ohm = tom tank. Tillgänglig i 0-ohm (GM mid 60’s till mid 90’s), 0-ohm (Tidiga GM), 73-ohm (Före 90’s Ford och Chrysler), 16-1ohm (senare modeller av Ford) and . Enligt honom skall det bara vara att ohm mäta befintlig givare och sedan ställa in värdet på Yamahas digitala instrument. Diskussion oByte av tankmätare BMW E-i AutoPower Forum.

Har problem med min tankmätare,och som alla vet så är det ju inte så kul. Skummet bör tas ut vid användning med E85. Denna tank kan ej jämföras med billigare varianter på . Finns det ingen som kan hjälpa till med problem med bränslemätaren?

Har inte fått ett enda svar på mitt tidigare inlägg!


About Hugo