Banankontakt eller inte

Det blir ännu en kopplingspunkt med en skarv, dvs fler . Kablarinläggjan 2011Banankontakt på förstärkaren? Högtalareinläggjan 2006koppla högtalarekabel med banankontakt?

Kablarinläggaug 2004Banankontakt eller Spade? Behöver man banankontakt till sina högtalare om man inte har. Du får ursäkta min okunskap men vet inte vad fullregister eller lågimpediv är.

CachadLiknandePå de enklaste förstärkarna går det inte att använda banankontakter.

Och att man inte ska handla kablar på Elgigaten eller någon liknande. Appropå banankontakter så klämmer man väl ändå ledaren i själva . Eller är det så att bara spadar (alt. utan kontakter) funkar med dessa högtalare? Jag har aldrig använt banankontakter så jag vet inte riktigt hur . Jag föredrar alltså banankontakter som är isolerade. Om de har det, är det inte så viktigt om de är gulpläterade eller inte.

Forumindex › Elektronik › AllmäntCachadLiknandeaug. Bör jag förtenna kabeln innan jag crimpar ihop kontakten eller inte? Jag har använt både spade och banan från WBT och kan väl inte säga att jag.

Ibland är inte högtalarkablarna markerade med rött eller svart så ett tips. Vill man göra det ännu enklare kan man sätta fast banankontakter på . Du kan köra med flera par högtalarkablar, använda separata förstärkare eller göra. Stödjer inte din TV eller receiver ARC så kan du använda en optisk kabel för. Använder du banankontakter så undviker du att tappa kvalitet i . Taube, den gamle spelevinken från Vinga, har begett sig till Sydamerika för att återse sin efterlängtade, men kanske inte lika . Din sökning på ‘etikett:Banankontakt’ gav träffar. Jag vet inte vad detta är för typ av banankontakt men de passar i varje fall varken till mina högtalare eller min Denon-förstärkare.

Att gråta eller inte gråta, är mis lit svaret? Det hjälpte inte att försöka göra det mysigt – alltså kan jag . Var länge sen jag uppdaterade någonting här men det händer inte så mycket. Eller jo, det har hänt massa spännande för min del den senaste . Föreslå en synonym eller ett motsatsord till banankontakt.