Fäste till elmotor båt

Antingen monteras den i motorbrunnen, på ett separat motorfäste. Behövde ett fäste till min elmotor då det inte funkade att fästa den direkt på båten. Tog st vinkeljärn och ett plattjärn och svettsade ihop sen .

Jämför priser och läs recensioner på Båtliv. Vi hjälper dig att hitta rätt motorfäste Båttillbehör och göra ett billigt tryggt köp – Vårt . En drevmonterad elmotor fäster man enkelt på utombordarens kavitationsplatta och styr sedan med vanliga ratten. Jag är sugen på att skaffa en elmotor till min båt främst för fiske.

Alltså så fäster du den som en vanlig liten utombordare på akterspegeln och . Minn Kota elmotor – postad i Trolling: Precis.

Jag ska montera min elmotor på båten i vår och hittade den här från. En frontmonterad elmotor gör fisket mycket trevligare och det har stått. En frontmonterad elmotor gör fisket mycket trevligare och det har stått högt upp på önskelistan för min egen del ett tag. Elmotor Maritim e-power Standar Elmotor Maritim e-power, Elmotor Minnkota Endura C Elmotor Minnkota Endura Max, Elmotor Minnkota Riptide EC . Först la jag ut wellpapp över fören på båten och placerade den….

Fick förfrågan om hur jag byggde mitt elmotorfäste. Till din Minn Kota elmotor finns det mängder av tillbehör. Batterier från Tudor och Exide, polskor, propellrar, säkringshållare, säkringar, snabbfästen och elartiklar . Minn Kota Talon fästen och tillbehör finns för att kunna t. Sedan elmotorn kom är min uppfattning att vi ankrar mindre och mindre. Då kan du istället påverka driftens kurs med hur du fäster drivankaret i båten.

Minn Kota, världens bästa elmotor (!?), har varigt den ledande tillverkaren av elmotorer ända sedan starten 19genom sina produktinnovationer och sin spet.


About Hugo